Home Vlooienbehandelingen voor katten – All Natural Remedy For Your Cat’s Fleas

katten

Je hebt duidelijk een probleem met vlooien op je kat of je zou hier nu niet zijn. Als u probeert om van uw katten vlooien met commerciële producten te bevrijden, is het nu tijd om natuurlijk te gaan. Het is een veiliger alternatief voor de behandeling van vlooien op uw kat, om nog maar te zwijgen over een heel stuk minder duur en gemakkelijker beschikbaar.

Als uw kat een binnen- / buitenkat is, is de kans zeer groot dat hij door vlooien wordt geplaagd. Het gebruik van commerciële vlooienproducten kan een toxisch effect hebben op uw huisdier, evenals uw kinderen. Stel je voor dat je kind de kat aait en dan haar ogen wrijft of haar vingers in haar mond stopt. Deze commerciële producten zitten vol met giftige chemicaliën dan op korte en lange termijn bijwerkingen kunnen hebben.

Dus laten we de alternatieven bekijken. Een mengsel van natuurlijk middel tegen vlooien en teken bij honden knoflook en brouwersgist is een goede natuurlijke remedie voor vlooien op uw kat. De vlooien houden niet van de smaak of geur van de huid van uw huisdier. Ze zullen elkaar bevechten om als eerste van je kat af te komen. Houd er rekening mee dat rauwe knoflook giftig kan zijn voor katten, dus u moet er zeker van zijn dat het grondig is gekookt en vervolgens is gemengd met de biergist. Het enige wat je hoeft te doen is een beetje in hun eten doen (ongeveer een theelepel) en in weetijd zal hij vrij zijn van vlooien. Omdat dit een natuurlijke remedie is, wil je de behandeling voortzetten totdat de vlooien verdwenen zijn. Ik heb een kattenbezittersvriend die deze remedie als deel van haar kattendieet omvat.

Een tweede natuurlijk middel tegen vlooien is appelcider. Doe een beetje in het water van uw huisdier en de geur en smaak van hun huid zal de vlooien dwingen te vluchten.

Vlooien zijn een ellendig plaag voor je kat. De jeuk en krabben kan ze gek maken. Sommige katten hebben eigenlijk een allergie voor vlooien. Dus waarom zou u niet natuurlijk gaan en uw kat vrij van vlooien helpen.

Neemt u de juiste behandelbeslissingen voor de veiligheid van uw kat of hond? Ik heb niet altijd de beste keuzes gemaakt in de behandeling van de kwalen van mijn hond, maar dat verander ik allemaal. Vanaf nu is het waar mogelijk natuurlijke huismiddeltjes.

Met de stijgende kosten van veterinaire zorg en het feit dat ik meer natuurlijke behandelingen en zorgopties voor mijn hond wil, heb ik ervoor gekozen hem waar mogelijk thuis te behandelen. Geniet van je huisdieren en behandel ze goed. Ze kunnen met je hulp een gelukkig en gezond leven leiden.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *